Search Site
Wiebelkussen Medi 33cm

Wiebelkussen 33 cm Medi

Wiebelkussen 33 cm Medi: comfortabel en ontspannen zitten met dit balanskussen van Medi. Het gebruik van een wiebelkussen bevordert ontspannen, dynamisch en actief zitten. Dit wiebelkussen is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, zwart, grijs, lichtblauw en groen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,90
  • Koop 2 voor € 15,50 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 14,90 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 10 voor € 14,50 per stuk en bespaar 9%
  • Koop 20 voor € 13,90 per stuk en bespaar 13%

* Verplichte velden

FYSIOTHERAPIE PRODUCTEN, MEER FOTO’S (KLIK OM TE VERGROTEN)
  • Balanskussen
  • Wiebelkussen kopen
  • Wiebelkussen overtrekjes in diverse kleuren
  • Wiebelkussens: uitstekend voor kinderen
  • Wiebelkussen bestellen: voor ergonomisch zitten


Balanskussen

Wiebelkussen Medi met een diameter van 33 cm is uitermate geschikt voor dynamisch en actief zitten. Zodra u op dit balanskussen gaat zitten traint u (ongemerkt) uw rugspieren. Doordat dit Medi luchtgevulde wiebelkussen na enige minuten de lichaamstemperatuur aanneemt kunt u zeer aangenaam en comfortabel zitten.

Dit wiebelkussen van Medi wordt gewaardeerd door fysiotherapeuten en oefentherapeuten vanwege de diverse therapeutische oefeningen die er mee uitgevoerd kunnen worden: bekkenbodemoefeningen, rugoefeningen, oefeningen van voetspieren en beenspieren, balansoefeningen en coördinatie oefeningen. Dit kwalitatief hoogwaardige Medi balanskussen is vergelijkbaar met de duurdere Togu balkussens balanskussens.

Wiebelkussen kopen

De wiebelkussens zijn met een gemiddelde luchtdruk opgepompt en worden geleverd zonder een pompje. U kunt eventueel een los pompje voor het oppompen van het balanskussen meebestellen. Deze pompjes zijn alleen geschikt voor het oppompen van wiebelkussens. U kunt dit wiebelkussen kopen in verschillende kleuren:  blauw, rood, zwart, grijs, lichtblauw en groen. 

Dit wiebelkussen met een diameter van 33 cm is geschikt voor volwassenen en kinderen met een normaal postuur, ter indicatie: tot een lichaamgewicht van 90 kg. Ook is dit wiebel kussen verkrijgbaar met een diameter van 36 cm.

Om extra comfortabel en stijlvol te zitten kunt u een overtrek voor dit balanskussen meebestellen. Door de mooie en kwalitatief hoogwaardige afwerking van deze hoes, krijgt uw wiebelkussen een extra stijlvolle en mooie uitstraling die nog beter bij uw interieur past. Deze hoes is leverbaar in de kleuren blauw en grijs.

Bekijk ons assortiment ook voor een geschikt rugkussen.

Kenmerken wiebelkussen 33 cm Medi balanskussen
- het wiebelkussen Medi optimaliseert de rechte zithouding
- dit balanskussen houd de tussenwervelschijven zacht in beweging
- met een Medi wiebelkussen traint u de spieren van de wervelkolom
- mogelijkheid om mobiel te trainen met het balanskussen van Medi
- wiebelkussen kopen voor comfortabel, dynamisch en actief zitten
- geen beperkingen van de bewegingsmogelijkheden met het Medi wiebelkussen
- dit balanskussen is ook geschikt voor balansoefeningen, oefentherapie, fysiotherapie
- uitermate geschikt voor gebruik als wiebelkussen bij kinderen of volwassenen met ADHD

Voor dynamisch en actief zitten is dit Medi balkussen wiebelkussen ideaal. De lichte natuurlijke vibratie tijdens het ademhalen zorgt ervoor dat het lichaam een constante feedback ter correctie krijgt voor een optimale houdingpositie. Ook voor gevarieerde balanceertrainingen, balanstrainingen en bekkeninstabiliteit. Na langdurig gebruik kunt u de ondersteunende lucht(druk) van het Medi wiebelkussen eenvoudig door middel van het ventiel reguleren. Bij het eventuele oppompen dient u het Medi balanskussen niet te veel op te pompen omdat dit anders mogelijk ten koste van belangrijke bewegingsdynamiek kan gaan. Het Medi balanskussen is ook uitermate geschikt om te gebruiken als wiebelkussen bij kinderen met ADHD.

Merk Medi
Kleuren Dit wiebelkussen is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, zwart, grijs, lichtblauw en groen
Afmetingen Het balanskussen heeft een diameter van 33 cm
Garantie 1 jaar

Voor meer informatie over wiebelkussens op het werk, download het artikel Gezond wiebelen op kantoor.

mooi rugkussen en wiebelkussen ontvangen Beoordeling door Odette Kranenburg
Service
Kwaliteit
Prijs
prettige telefonisch informatie, waardoor de keuze op de artikelen makkelijk was. prijs en kwaliteit zijn zeer goed te noemen. (Geplaatst op 30-04-2015)
Prijs kwaliteitsverhouding is TOP Beoordeling door N. Schats
Prijs
Service
Kwaliteit
Na goed advies heb ik een Defa wigkussen, een balkussen, een Defa lende kussen en het oplegmatras (140x200x7 cm) besteld. Snelle levering!!
Toen het bestelde wigkussen te hoog bleek te zijn om in de auto te gebruiken werd mij gevraagd het terug te sturen en de lagere versie te bestellen. Dit heb ik gedaan. Toen het terug gestuurde kussen bij Medipreventiecentrum binnen was hebben ze het bedrag netjes en snel terug gestort.
Ik ben dus super tevreden over de geleverde spullen en de service! (Geplaatst op 26-04-2015)
Prima service Beoordeling door Priscilla
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik heb een bosu balanstrainer een wigkussen van defa een knie kussen en een balans kussen 33 cm besteld na een zeer gedegen en uitgebreid advies van de klanten service. Ik ben zeer tevreden over deze correcte afhandeling en het gratis advies. (Geplaatst op 30-01-2015)
Prima service Beoordeling door Bianca Bouman
Kwaliteit
Prijs
Service
Goede snelle service en uitgebreid telefonisch advies.
Kwam voor een balkussen voor m'n zoontje, maar ook het positieve effect op bekkeninstabiliteit kwam tijdens ons gesprek voorbij. Dus ook mama gaat aan het balkussen... (Geplaatst op 18-01-2015)
Professioneel en veel keuze Beoordeling door Marieke de Bruin
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik kreeg telefonisch goed advies.
Hij was duidelijk en had naar mijn idee echt kennis van zaken. Ik heb 2 medi balkussens besteld en 1 Defa zitkussen en kan niet wachten tot ze er zijn. (Geplaatst op 18-01-2015)
Goede service! Beoordeling door Mieke van der Meulen
Kwaliteit
Prijs
Service
Naar aanleiding van alle goede reviews, eerst telefonisch contact opgenomen voor informatie welk wiebelkussen voor mij goed geschikt is.
Gewoon goed en eerlijk advies over welk product het meest geschikt is. En niet het duurste product willen verkopen.
Top!
Heel erg bedankt! (Geplaatst op 18-01-2015)
snel, vriendelijk en goedkoop Beoordeling door Marlo
Kwaliteit
Prijs
Service
Erg vriendelijke, goede en snelle service. Was op zoek naar een balkussen, medipreventiecentrum is veruit de goedkoopste. (Geplaatst op 18-01-2015)
zeer nette service Beoordeling door Ciska Hiemstra
Kwaliteit
Prijs
Service
Zeer nette en deskundige Hulp
Goed bereikbaar
Echt een aanrader

product ruim goedkoper dan bij andere bedrijven
en gratis pompje en balansegel bij het product dat gebeurt bij anderen niet (Geplaatst op 17-01-2015)
Super klantvriendelijk en extra service Beoordeling door Carolien
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik werd vandaag gebeld over mijn bestelling die ik gisterenavond had gedaan en kreeg heel goed advies over de producten die ik had besteld en over een mogelijk beter alternatief. Wordt vandaag verstuurd met ook nog gratis een extra pompje om het balkussen zelf bij te kunnen vullen. Bovendien krijg ik nog een gratis theraband en kan volgende week bellen voor welke oefeningen daarmee mij zouden kunnen helpen. Super! (Geplaatst op 19-01-2014)
Goed advies Beoordeling door Francois Myburg
Kwaliteit
Prijs
Service
Balkussen voor mijn zoon besteld. Goed advies ontvangen over de juiste maat. Heb er ook een gratis balpompje bij gekregen. (Geplaatst op 30-10-2013)
Goede zorg! Bellen even als er vragen zijn Beoordeling door Sylvana De Goede
Kwaliteit
Prijs
Service
Goede zorg! Bellen even als er vragen zijn. Voorkomt teleurstelling bij verkeerde bestelling. Bedankt voor de goede zorgen, dat u even belde voor de juiste maat wiebelkussen. Dat is heel fijn. Nu krijgen wij de juiste maat voor ons kind. Zelf hadden we dit echt niet geweten. En ik ben ook blij met het pompje. Dank u wel. (Geplaatst op 02-10-2013)
Advies op maat Beoordeling door Evathijs
Kwaliteit
Prijs
Service
Niet alleen bestellen, maar ook nog eens telefonisch advies opmaat zodat mijn zoon het juiste wiebelkussen heeft gekregen. Bij deze service is toch iedereen gebaat.
Ga zo door............ (Geplaatst op 25-09-2013)
Een verademing in deze tijd! Beoordeling door Judith Peters
Kwaliteit
Prijs
Service
Voor een aantal collega's met rug-/schouderklachten op zoek gegaan naar een wiebelkussen. De keus viel op Medipreventiecentrum; in eerste instantie vanwege de zeer gunstige prijs, maar later bleek dat ze daarnaast ook nog een prima service en supersnelle levertijd hebben! Verder ontving ik goede voorlichting over de artikelen en(ongevraagd) adviezen. In verband met mijn bestelling ontving ik een gratis pompje en 2 x bodyband. Ik ben zeer tevreden over Medipreventiecentrum! (Geplaatst op 20-08-2013)
Ongevraagd een heel goed medisch advies gekregen Beoordeling door Mevr. M. Toussaint
Kwaliteit
Prijs
Service
Na het bestellen van een balkussen werd ik tot mijn verbazing gebeld met de vraag waarom ik specifiek dit kussen had besteld. Na wat praktische vragen is mijn bestelling veranderd van een balkussen met puntjes in een sterker exemplaar met als extraatje een gratis pompje. Daarnaast werd mij gevraagd wat de reden van mijn bestelling was. Daardoor ontspon zich een zeer interessant gesprek waarin ik echt goede adviezen over mijn sportkeuze en houding kreeg. Petje af voor deze extra service! Echt heel attent. (Geplaatst op 02-08-2013)
Persoonlijke aanpak Beoordeling door Mevrouw ..
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik had voor mijn dochter een wiebelkussen besteld in maat 30. Een dag erna werd ik gebeld om te vragen hoe oud mijn dochter is, want de maat 30 is geschikt voor 5 - 6 jarigen. Mijn dochter is bijna acht dus goed dat ze even belden anders had ik binnenkort alweer een grotere maat kunnen aanschaffen. Bovendien ontving ik een gratis pompje. Een persoonlijke aanpak voorkomt een hoop gedoe en onnodige kosten. (Geplaatst op 18-07-2013)
Service is prima in orde Beoordeling door Jessie
Kwaliteit
Prijs
Service
De service is prima in orde, we kregen zelfs een gratis balpompje geleverd bij de wiebelkussens. Dat is erg handig!!
Na een telefoontje ook nog extra korting omdat we een onderwijsinstelling zijn en maar een gering budget hebben. (Geplaatst op 18-04-2013)
Goede service, snelle levering, goede prijs Beoordeling door Erica de Ruiter
Kwaliteit
Prijs
Service
ik heb voor mijn praktijk voor fysiotherapie oefenmaterialen (oa. gymballen, zitkussens, oefentollen en schouderkoorden) besteld en ben zeer tevreden over de snelle en goede hulp en levering. Niks op aan te merken!
Met name de schouderkoorden zijn erg fijn voor mensen met schouderklachten en heel eenvoudig te gebruiken. Bovendien niet duur. (Geplaatst op 10-04-2013)
Goed telefonisch advies Beoordeling door Karin van Heijnsbergen
Prijs
Service
Kwaliteit
Vanochtend uitgebreid telefonisch advies gehad over een wiebelkussen voor mijn dochter, maar uiteindelijk ook voor mezelf ivm rugklachten. Dus nu twee wiebelkussens besteld, ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken! (Geplaatst op 06-03-2013)
Meedenken en tegemoetkomen Beoordeling door Esther Hut
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met een van de medewerkers en toen ik vertelde waar ik naar op zoek was werd er gelijk met mij meegedacht. Ik heb met korting heel goede zitballen besteld voor mijn praktijk en kreeg wiebelkussens tegen inkoopprijs omdat ik met kinderen met concentratie problemen werk. Gelijk een ventiel erbij gekregen voor het wiebelkussen van mijn zoon. Ook een opklapbare trampoline ipv een gewone trampoline voor dezelfde prijs. Dat noem ik meedenken en tegemoetkomen! Prima service. (Geplaatst op 01-03-2013)
Wat een goede telefonische informatie! Beoordeling door Fam Driefhus
Prijs
Service
Kwaliteit
Vanavond gebeld voor info over wiebelkussens, geen doorkies menu's maar gelijk een aardig gesprek! Zo kan het dus ook. Ben benieuwd hoe mijn drie wiebelende dochters straks zitten op hun kussens. De prijs is beduidend minder dan die van concurrenten, ook daar had de meneer een aardig verhaal over. Winst maken is leuk maar het reeel houden klinkt goed in deze tijden. (Geplaatst op 19-02-2013)
Wat een service....1 woord super Beoordeling door Britt Kusters
Prijs
Service
Kwaliteit
Als intern begeleidster werd mij gevraagd voor een hele klas een " wiebelkussen" te bestellen. Nou ja je kent het, school, weinig geld. Via google kwam ik op medipreventiecentrum.
Standaard waren de kussen €10 euro goedkoper , na telefonisch contact heb ik 25 kussens besteld en de volgende dag in huis. Kreeg een fitnessbal en een pompje kado, daarna een belletje of alles naar wens was!!!
Hoezo internet onpersoonlijk, super tevreden ben ik. Raad het iedereen aan (die het nodig heeft, heb trouwen 2 leerkrachten ook op een kussen gezet, echt waar! (Geplaatst op 09-02-2013)
Super service Beoordeling door Marije Kroonenburg
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik heb een wiebelkussen voor mijn dochter besteld en een sportmat voor mijzelf. Na de bestelling werd ik gelijk gebeld: ik had een harde mat besteld. Of dit juist was en of ik geen zachte mat wilde hebben. Ik heb gelijk teruggebeld en we hebben overlegd waar ik het voor gebruik. En nu krijg ik een middel harde mat. Morgen al in huis. Super service. (Geplaatst op 04-02-2013)
Goede en snelle service Beoordeling door Marije Zuurbier
Prijs
Service
Kwaliteit
Onlangs heb ik een wiebelkusssen besteld maar ik kreeg de verkeerde maat thuis bezorgd. Overigens een snelle bezorging. Na contact kreeg ik de goede met gratis pompje en de ander mocht ik houden. Als dat geen goede service is! (Geplaatst op 20-01-2013)
Vriendelijke behandeling en goede prijs Beoordeling door Krelis
Prijs
Service
Kwaliteit
Van de week nogmaals twee wiebelkussens opgehaald. Vriendelijke behandeling. Goede prijs.
Voor mij belangrijk dat het personeel de producten kent en dat is bij Medipreventiecentrum het geval! (Geplaatst op 30-12-2012)
Perfecte service Beoordeling door Nancy van Wanrooy
Prijs
Service
Kwaliteit
Ik heb vandeweek een wiebelkussen besteld voor mijn zoontje. Word ik de dag daarna gebeld met de vraag hoe oud hij is. Blijk ik een te klein kussen te hebben besteld. Degene die ik had besteld was 30 cm en ging maar tot 6/7 jaar. Niet alleen werd ik netjes gebeld en werd er met me mee gedacht, ze boden ook nog aan om het kussen met gesloten beurs te verwisselen voor die van 33 cm. En ten slotte is mij zelfs nog beloofd dat er ook nog een pompje bij zou worden gedaan. Echt super. Nu even wachten tot hij binnen is...... (Geplaatst op 30-12-2012)
Sympathieke actie! Beoordeling door Intern begeleider Het Gein
Kwaliteit
Prijs
Service
Voor onze basisschool had ik 5 wiebelkussens besteld. Er werden er 7 geleverd en nog een zitbal. Ik ging uit van een vergissing en meldde dit. De extra materialen waren bewust geleverd wegens begrip voor het (INDERDAAD) onvoldoende budget waar we het mee moeten doen.
We zijn blij met zulke bedrijven! (Geplaatst op 13-04-2012)
Goede service Beoordeling door Willemijn
Kwaliteit
Prijs
Service
Toen ik de bestelling open maakte, bleek dat er 2 wiebelkussens in zaten, terwijl ik er maar 1 besteld had. Toen ik er over belde, gaf het bedrijf als commentaar dat we het extra wiebelkussen mochten houden. Wat een geweldige service. (Geplaatst op 13-04-2012)
Waar krijg je nog zulke service? Beoordeling door Sabine Rietkerk
Kwaliteit
Prijs
Service
Zondagavond laat een bestelling geplaatst en betaald, een zogenaamd wiebelkussen voor mijn zoontje met vermoedelijk ADHD. Dinsdagmorgen werd ik gebeld om te checken of de maat van het kussen wel past bij de leeftijd. Aangeraden werd om een maat groter te kiezen, omdat ik anders over 2 jaar alsnog een andere maat zou moeten kiezen. Er was nu wel een prijsverschil en ik had al betaald, maar dat werd in mijn voordeel opgelost. Waar denken ze nog zo met je mee? Geweldig! Woensdag had ik het al in huis en onze eerste ervaringen met het kussen zijn zeer positief. Ik kan nog niet geloven dat een behoorlijk probleem, zo makkelijk op te lossen is met een kussen, maar ik krijg wel hele goede hoop zo! (Geplaatst op 13-04-2012)
Supersnel bezorgd en goed advies vooraf Beoordeling door Wieger
Kwaliteit
Prijs
Service
In verband met lage rugklachten gebeld met MPcentrum. Vooraf veel gegoogeld op traagschuimmatrassen (NASA). De website van dit bedrijf wekte vertrouwen en de reviews waren lovend. Gelijk gebeld om te horen of de matrassen op voorraad waren. Dit i.v.m. onze vakantie die over 1 week zou beginnen. Kreeg direct ook nog goed advies over de producten i.r.t. mijn klachten. De factuur in het weekend betaald via internetbankieren. Dinsdag werd mijn bestelling (2x matras + luchtkussen/zitsteun voor bij het autorijden) al thuis bezorgd!! Werkelijk supersnel! Geweldig te spreken over de snelheid! Keurig voor de vakantie. Wij gaan prettig op reis! (Geplaatst op 27-07-2011)
Wiebelkussen Beoordeling door Sylvia
Kwaliteit
Prijs
Service
In verband met rugpijn heb ik een wiebelkussen besteld. De bestelling verliep erg snel en de bezorging ook. Perfect dus. Bedankt! (Geplaatst op 23-06-2011)
Schrijf uw eigen beoordeling
Uw beoordeling: Wiebelkussen 33 cm Medi
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit