Medipreventiecentrum info@medipreventiecentrum.nl 074-2911110
0

Online Marketing stage

Stage online marketing

Ben je analytisch en altijd op zoek naar verbetering? Heb je interesse in het schrijven van goede, wervende teksten? Ben je geïnteresseerd in sport en gezondheid? Dan is de Online Marketing stage bij MediPreventie dé stage voor jou!

Wil je kennis maken met online marketing bij een succesvol en dynamisch bedrijf dat actief is op het gebied van Online Marketing? Ben je gedreven om van MediPreventie een nog betere webshop te maken? Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten, die als stagiair hun online marketing carrière willen starten. 

Stagiair online marketing

Als Stagiair Online Marketing zul je veel leren over online marketing. De stage staat garant voor een uitdagende en leerzame periode. Je houdt je o.a. bezig met het schrijven van goede en wervende teksten voor bestaande en nieuwe producten van ons sterk uitbreidende assortiment. Belangrijk is dat je leert wat zoekmachine optimalisatie is en hoe je dit kunt toepassen. Je gebruikt Analytics, Excel en andere tools om cijfermatige analyses te maken en verbeterpunten in kaart te brengen. Daarnaast ondersteun je bij andere disciplines binnen online marketing. Dit kan variëren van het meedenken en uitrollen van marketing en communicatie acties tot het up-to-date houden van onze social media kanalen. Deze stage is ook geschikt als afstudeerstage online marketing.

Wij vragen

  • Interesse in online marketing en webwinkels.
  • HBO denkniveau en analytisch inzicht.
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast!
  • Je bent net zoals wij: flexibel, creatief, pro-actief en praktisch.
  • Affiniteit of ervaring met E-Commerce is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en uitdagende stage.
  • Ruimte voor eigen creativiteit en inbreng.
  • Een dynamisch, gezellig en slagvaardig team.
  • Marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren?

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Dan willen we je graag uitnodigingen voor een oriënterend gesprek. Dus ben je na het lezen van de vacature geïnteresseerd in de functie? Neem dan direct contact met ons op en mail je CV en motivatie naar: marwin.roije@medipreventiecentrum.nl

MediPreventie is doorlopend op zoek is naar goede stagiaires en biedt daarom diverse stagevacatures.

snel verdiend
Verdien5
Meld u aan voor de nieuwsbrief
verdien € 5 euro korting op uw volgende aankoop
Facebook Twitter Google+