Search Site

Sport pols saturatiemeter

Snel overzicht

Met de sportieve zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS50F pulse oximeter saturatiemeter sporthorloge is het mogelijk om continue zuurstofmetingen en hartslagmetingen te doen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,90
  • Koop 2 voor € 98,90 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 4 voor € 97,90 per stuk en bespaar 3%

FYSIOTHERAPIE PRODUCTEN, MEER FOTO’S (KLIK OM TE VERGROTEN)

Meer afbeeldingen

  • Sport pols zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS-50F saturatiemeter pulse oximeter oyimeter
  • Sport pols zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS-50F saturatiemeter pulse oximeter oyimeter
  • Sport pols zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS-50F saturatiemeter pulse oximeter oyimeter
  • Sport pols zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS-50F
  • Sport pols zuurstofmeter hartslagmeter Contec CMS50F


Details

Met de sport pols saturatiemeter Contec CMS50F pulse oxymeter kan gemakkelijk de hoeveelheid zuurstof in het bloed en de hartslag worden gemeten. De zuurstofmeter CMS-50F kan comfortabel en praktisch om de pols gedragen worden tijdens verschillende activiteiten. Deze sport pols saturatiemeter Contec CMS50F is ideaal voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars, vliegsporters, EHBO-ers en stoppende rokers.

Met de sportieve zuurstofmeter saturatiemeter Contec CMS50F pulse oximeter saturatiemeter is het mogelijk om continue de saturatie en hartslagmetingen te doen. Deze metingen van de Contec saturatiemeter CMS-50F worden voor maximaal 24 uur opgeslagen in het interne geheugen en kunnen via een usb-poort aan de computer worden verzonden. Ook kan er een alarm worden ingeschakeld als de waarden voor het zuurstofgehalte of polshartslag te laag of hoog worden. Uitermate geschikt voor medische centra, in fysiotherapie praktijken, voor sporters en thuisgebruik.

Deze betrouwbare en eenvoudig te gebruiken saturatiemeter zuurstofmeter pulse oximeter meet het zuurstofgehalte, saturatie in het bloed en de hartslag, pulsmeting. De Contec CMS-50F vingerpuls pulse oximeter saturatiemeter is uitgevoerd als een sportief polshorloge en is inclusief interne Lithium Ion batterij. De Contec CMS50F saturatiemeter zuurstofsaturatiemeter wordt om de pols bevestigd waarbij de vingerclip aan de vinger wordt bevestigd. De saturatiemeter wordt geleverd inclusief handig opbergdoosje, tinnen blik waardoor u uw Contec CMS-50F oximeter sataruatiemeter veilig kunt opbergen en er jarenlang plezier van heeft.

De pulse-oxymeter saturatiemeter is een meetinstrument in de vorm van een clip in combinatie met een polshorloge met duidelijke dispay. Via de clip om de vinger worden de hartslag en de hoeveelheid zuurstof in het bloed gemeten. Dit zijn belangrijke graadmeter voor sporters, longpatiënten, bergwandelaars, vliegsporters, EHBO-ers en stoppende rokers. Deze saturatiemeter hartslagmeter CMS50F kan gebruikt worden op grote hoogte, bij hoge en lage temperaturen.

Werking
Met de Contec CMS50F pulse oxymeter saturatiemeter kan zeer eenvoudig het zuurstofgehalte in het bloed worden vastgesteld (zuurstofsaturatie). Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine (Hb) dat volledig is verzadigd met zuurstof. Deze zuurstofsaturatie wordt gemeten door een sensor. De werking berust op het principe van de fotometrie. Het verschil tussen het uitgezonden en het opgevangen licht wordt omgerekend naar de corresponderende saturatiewaarde in het bloed, uitgedrukt in een percentage. De maximale zuurstof verzadiging is 100%. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine (Hb) dat volledig is verzadigd met zuurstof. Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96 tot 98 %. Doordat het signaal in sterkte varieert met de vulling van de slagaders kan het toestel tevens berekenen wat de frequentie van de hartslag is. Het toestel dankt zijn naam dan ook aan het meten van de pulsering en de zuurstofverzadiging: pulse-oxymeter saturatiemeter.
 
Heldere volledige kleuren LCD schermpje, graphic display OLED in kleuren en daardoor goed afleesbaar. De display van de Contec CMS50F kan in vier richtingen roteren en is daardoor horizontaal en verticaal instelbaar voor de afleesrichting. De pulse signalen van de meting worden ook als een grafiek  (plethysmogram ) op het scherm getoond. De top van de curve van deze grafiek is een aanduiding  van de mate van vulling van het vaatbed van de vinger. Een geoefende gebruiker kan uit het plethysmogram afleiden hoe het met de bloeddruk is gesteld.

De heldere volledige kleuren display van deze saturatiemeter zuurstofmeter pulse oximeter is gemakkelijk afleesbaar en voorzien van LED-verlichting. Op de display van de Contec CMS-50F pulse oximeter saturatiemeter zuurstofmeter worden twee waarden weergegeven, namelijk het zuurstofgehalte in het bloed (SpO2) en de hartslagfrequentie (pulsemeting). Deze numerieke weergave van de zuurstofverzadiging (arteriële SpO2 functionele hemoglobine) en hartfrequentie zijn tezamen met een grafiek van de hartfrequentie in golfvorm en in staafdiagram af te lezen van de saturatiemeter pulse oximeter Contec CMS50F. 

Bij continue gebruik kan de Contec CMS-50E vingerpuls pulse oximeter zuurstofmeter hartslagmeter gedurende 24 uur achter elkaar worden gebruikt. De Contec CMS-50F pulse oximeter saturatiemeter zuurstofmeter kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen, waarbij de vingerdikte kan varieren van 15 tot 26 mm. De Contec CMS50F saturatiemeter zuurstofmeter pulse oximeter is bestemd om het percentage van slagaderlijke zuurstofverzadiging van functionele hemoglobine te bepalen. Aanzienlijke hoeveelheden disfunctionele hemoglobine, zoals carboxhemoglobine of methemoglobine kan de meting van de Contec CMS-50F saturatiemeter pulse oximeter beïnvloeden

Saturatiemeter pulse oximeter Contec CMS50F vingerpuls saturatie meter zuurstofmeter
- deze zuurstofmeter hartslagmeter CMS-50F meet het zuurstofgehalte en de hartslag
- de Contec CMS50F kan gebruikt worden op grote hoogte, bij hoge en lage temperaturen
- eenvoudig menu voor de programmering, alarmgeluid voor kritische saturatie of pols instelbaar
- compact en draagbaar, gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk mee te nemen
- zuurstofmeter oxymeter: tot 24 uur data opslag in het interne geheugen van de sport polsmeter
- hartslagmeter zuurstofmeter Contec CMS50F: inclusief interne oplaadbare Ion lithium batterij
- de display van de zuurstofmeter hartslagmeter CMS50F kan in vier richtingen worden ingesteld
- accuspanning indicator op de display van de Contec CMS-50F saturatiemeter pulse oximeter
- duidelijke engelstalige gebruiksinstructie in de verpakking van deze CMS50F zuurstofmeter oximeter
- laag stroomverbruik; automatisch uitschakelen wanneer er geen signaal wordt ontvangen
- display formaat saturatiemeter pulse oxymeter: heldere volledige kleuren display, hoge resolutie
- nauwkeurigheid voor SPO2, zuurstof: ± 2% (70% ~ 100%), niet gespecificeerd (35 ~ 69%)
- nauwkeurigheid voor polsmeting, hartslag: ± 2BPM of ± 2%; bereik pulse Ratio: 30 ~ 250BPM
- saturatiemeter hartslagmeter compleet geleverd inclusief: handig opbergdoosje (tinnen blik)
- oplader met USB connectie en AC oplader; software voor monitoring en slaapstudie
- voor een controle ter plaatse op korte en lange termijn monitoring toepassingen.

Aanwijzingen voor het gebruik van de vingerclip van de Contec CMS-50F zuurstofmeter
- goede plaatsing van de vinger, vingertop diep in de vingerclip van de Contec CMS50F zuurstofmeter
- zorg voor warme, schone handen en draag geen nagellak
- meet altijd aan dezelfde vinger en hand met de saturatiemeter, zuurstofmeter
- geen felle lichtbron in de buurt van de saturatiemeter pulse oximeter Contec CMS50F
- houd de puls oxymeter saturatiemeter niet te dicht bij elektronische apparaten

Saturatiewaarden
Normaalwaarden volwassenen: 96-100 %
Normaalwaarden kinderen 2-15 jr. 95-100 %
Zichtbare cyanose (blauwkleuring van de huid) treedt op bij een zuurstofsaturatie lager dan 67%.

Extra informatie

Merk Contec Medical Systems
Kleuren kleuren Contec CMS-50E saturatiemeter hartslagmeter: blauw en wit
Formaat universele afmetingen CMS-50F zuurstofmeter hartslagmeter sporthorloge
Garantie 1 jaar

Download de gebruiksaanwijzing van de sport pols zuurstofmeter hartslagmeter CMS-50F sporthorloge.

 

Download de instructies met betrekking tot de software van de sport pols zuurstofmeter hartslagmeter CMS50F sporthorloge.

Klantenbeoordelingen

Prima sporthorloge Beoordeling door Jorn Hoogendorp
Kwaliteit
Prijs
Service
Voor mijn hardlooptraining (interval training) zocht ik een sporthorloge waarmee ik het verloop van mijn hartslag en zuurstof voor, tijdens en na de training kan monitoren. Een goede vriend van me had ditzelfde sporthorloge bij het Medipreventiecentrum gekocht en was hier uiterst tevreden over. Vandaar dat ik er ook een besteld heb. Besteld met iDeal, volgende dag al in huis. (Geplaatst op 15-03-2014)

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling: Sport pols saturatiemeter

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service